Kezdőlap
NKH KRESZ gyakorlóprogram

egyeni_gyak_cimoldal-kicsi.jpg

A KRESZ egyéni gyakorlórogram két lemeze tartalmazza a közúti járművezetők képzésének elméleti tantárgyaihoz kapcsolódó összes hivatalos tesztkérdést. Az „MABT” jelzéssel ellátott CD a leendő segédmotoroskerékpárvezetők (M), motorkerékpárvezetők (A), személygépkocsi- és kistehergépkocsivezetők (B) valamint mezőgazdasági vontató- és lassújárművezetők (T) vizsgakérdéseit tartalmazza. A „CDE” CD a kiképzendő tehergépkocsivezetők (C), buszvezetők (D) és nehéz pótkocsival közlekedő járművezetők (E) elméleti vizsgáján feltehető vizsgakérdéseket tartalmazza.

egyeni_gyak_kerdes-kicsi.jpg

A gyakorlóprogram „vizsgatárgy-gyakorlás” vizsgaszigorú üzemmódja segítségével a tanulók már jóval az „éles” vizsga előtt kipróbálhatják magukat vizsgahelyzetben, így pontos képet alkothatnak maguknak a tanfolyamon megszerzett tudásukról. A vizsgakérdések ebben az üzemmódban, ugyanúgy mint a vizsgán, időkorlátosan követik egymást (a megoldásra kérdésenként egy perc áll rendelkezésre).

A „kérdéscsoport-gyakorlás” üzemmód lehetőséget ad a tanulóknak arra, hogy a tanfolyamon hallott anyagot átismételjék és elmélyítsék, témakörönként egybegyűjtött kérdések segítségével. A „Magyarázó mód” bejelölésével a tanuló minden kérdés után meggyőződhet róla, hogy jól válaszolt-e, és ha nem, akkor mi lett volna a helyes megoldás. Ilyenkor a program a helyes válaszhoz rövid szöveges indoklást is ad, ezzel segítve a kérdéshez tartozó szabály vagy tudnivaló megértését.

egyeni_gyak_hibaertekelo-kicsi.jpg A gyakorlóprogram minden próbavizsga vagy kérdéscsoport-gyakorlás után számszerű képet ad a helyesen vagy helytelenül, ill. megoldás nélkül hagyott kérdések számáról. A próbavizsgánál közli azt is a tanulóval, hogy a hivatalos vizsgán ezzel az eredménnyel megfelelne-e vagy nem. A nem megoldott vagy rosszul megoldott kérdések számára kattintva itt megtekinthető az is, hogy mi volt a hiba, és mi lett volna a helyes megoldás.
egyeni_gyak_eredmenyek-kicsi.jpg A gyakorlóprogram naplózza a próbavizsgákat és a kérdéscsoport-gyakorlásokat, azaz rögzíti ezek idejét és eredményét. Az eredménylapok később is bármikor megtekinthetők, így a tanuló vagy az oktató bármikor visszakeresheti, hogy mely kérdéscsoportokban van még szükség ismétlésre, gyakorlásra.

transportlogoteljes7cm.jpgAz autósiskolai tanároknak eredményes tanítást, a tanulóknak sikeres vizsgát kíván a forgalmazó:

 
Következő >